Kaamospelit 10.-18.11.2012

Follow Kaamospelit on Twitter


Ajankohtaista 2011Kaamospelit 2011 kiittää!

Kaamospelit 2011 on soitettu! Suuret kiitokset kaikille esiintyjille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille. Ensi vuonna Kaamospelit järjestetään 10.-18.11.2012!
Muista käydä katsomassa tapahtuman tunnelmapaloja kuvina Facebook sivulla www.facebook.com/kaamospelit. Käy myös tykkäämässä sivusta, niin saat ajankohtaista tietoa seuraavan tapahtuman järjestelyjen etenemisestä.Kaamospelit 2011 is happily over! Great thanks to the performers, audience and partners. Next year again! Please go and like our Facebook Page, there you can find also pictures from this year!
Mukavaa joulun aikaa ja onnea uuteen vuoteen!

Happy Christmas time and good luck for the forthcoming year!Kaamospelit on alkanut!

Kaamospelit polkaistiin käyntiin uljaasti Yhtä soittoa-tapahtumalla kauppakeskus Tikkurissa. Valokuvia tilaisuudesta voit katsella Facebook sivustollamme:www.facebook.com/kaamospelit.

Uusia valokuvia Facebookissa

Uusia valokuvia konserteista päivitetään Facebookkiin. Käy tutustumassa www.facebook.com/kaamospelit. Juuri lisättynä jo tunnelmia Musamessujen Kamuklubilta, jossa Kaamospelit ja Duo Paju olivat mukana.

21. Kaamospelit - Vantaan kansanmusiikkiviikko 12.-20.11.2011

Vuoden 2011 ohjelma on nyt virallisesti valmis. Uuden ikävuosikymmenen myötä Kaamospelit suuntaa ohjelmistonsa uusille urille. Tutun kotimaisen tarjonnan rinnalle on tullut lisämakua Nu-Nordic, ns. uuspohjoismaisesta musiikkisuuntauksesta. Nu-Nordic -musiikki yhdistää skandinaavisia musiikkitraditioita brittiensaarelaisiin musiikkiperinteisiin. Kaamospeleissä kuitenkin tullaan esittelemään näiden eri maiden musiikkeja myös erikseen unohtamatta omaa perinnettämme.

Tutustukaa ohjelmaan ja tulkaa ennakkoluulottomasti nauttimaan monipuolisista konserteista. Takaamme, että luvassa on hienoja elämyksiä!

Kaamospelit mukana Musiikkimessuilla

Kaamospelit vie kansanmusiikki Duo PAJUn soittamaan yhdelle Musiikkimessujen Kamuklubeista!

Klubi järjestetään yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliiton sekä Kansanmusiikin ja -tanssin edistämiskeskuksen kanssa.

Aika: La 29.10.2011 klo 13 ja 15
Paikka: Messukeskuksen Balcony-ravintola


PAJU on Juulia Salosen ja Pauliina Pajalan muodostama monipuolinen ja värikäs duo. Juulian ja Pauliinan yhteistyö alkoi Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla vuonna 2006. He ovat musisoineet yhdessä eri kokoonpanoissa mm. kansantanssiproduktioissa.

Pajun musiikki koostuu suomalaisista ja suomenruotsalaisista sävelmistä sekä Juulian ja Pauliinan omista sävellyksistä. Viulu ja laulu soivat yhdessä säilyttäen silti oman persoonallisen ilmaisuvoimansa. Paju on esiintynyt kansanmusiikkifestivaaleilla sekä erinäisten konserttien yhteydessä ympäri Suomen.

www.myspace.com/pajuduo


Kaamosklubi - Musiikkia saarelta

Paikka: Molly Malone's Toppari, Jönsaksentie 6, Myyrmäki
Aika: to 12.5.2011 klo 19
Vapaa pääsy!

Ohjelma:
Duo Matti Kallio & Roope Aarnio: Matti Kallio on multi-instrumentalisti, joka on työskennellyt mm. Hectorin, Vesa-Matti Loirin sekä Anna Erikssonin kanssa. Nykyään hän soittaa Värttinä-yhtyeessä. Roope Aarnio on varsin kysytty kielisoittaja kansanmusiikkipiireissä, hän on esiintynyt mm. Johanna Juholan sekä Frigg-yhtyeen kanssa. Kallio ja Aarnio ovat esiintyneet yhdessä jo päiväkoti-ikäisinä, sittemmin he ovat soittaneet yhdessä mm. irlantilaiseen kansanmusiikkiin erikoistuneessa Perilliset-yhtyeessä. Vuonna 2010 he julkaisivat ensimmäisen duolevynsä, nimeltään 'Kjós'.
Lisätietoja: www.facebook.com/kallioaarnio

Irkkujamit isäntinä Samuli Karjalainen (tinapillit, kitara, laulu) ja Antti Havia (kitara, viulu, buzuki). Kaikki mukaan soittamaan, oppimaan tai vaikka vain kuuntelemaan irlantilaista kansanmusiikkia aidoimmassa olomuodossaan - jamiteltuna!

Järjestäjä: Kaamospelit-yhdistys ry. järjestää pääsääntöisesti marraskuista Kaamospelit -Vantaan kansanmusiikkiviikkoa. Nyt kuitenkin piristetään Vantaan kansanmusiikkielämää myös tällä kevät-kesäisellä Kaamosklubilla.


Yhteistyössä:
Suomen Kansanmusiikkiliitto ry
Spelarit
Vantaan kansanpelimannit
Vantaan musiikkiopisto
Vantaan seurakuntien yhteinen musiikkityö
Tikkurilan seurakunta
Uudenmaan kansanmusiikkiyhdistys
Volgswagen Center Airport

Kiitämme lämpimästi tuesta: