Lauluvaellus Sipoonkorpeen la 18.9. klo 16!

Lauluvaellus Sipoonkorpeen lauantaina 18.9.2021 klo 16 yhdistää luonnonrauhassa samoilun sekä raikkaan alkusyksyisen konsertin ainutlaatuisessa ympäristössä. Tapahtuman alkuosassa on lyhyt ohjattu kävelyosuus Metsähallituksen Ängesbölen nuotiopaikalle. Lähtö vaellukselle tapahtuu Byabäckenin parkkipaikalta, Länsitie 237, 04130 Sipoo klo 16. Jo matkan varrella pääsemme mukaan Eppel&Peppel -yhtyeen Metsän viisaus -esitykseen.
Metsän viisaus – musiikki- ja tarinavaellus Sipoonkorvessa
Metsän viisaus on Sipoonkorpeen sijoittuva elämyksellinen ja osallistava esitys lapsille ja perheille. Sen punaisena lankana ovat puiden tarinat. Reitin varrella havainnoidaan metsän ääniä ja tunnelmia, kuullaan lauluja ja tarinoita sekä pohditaan ihmisen ja luonnon suhdetta. Varauduthan säänmukaisilla, retkelle sopivilla vaatteilla ja kengillä.

Polku nuotiopaikalle on hyväkuntoinen ja opasteita on koko matkalle. Tapahtumaan on vapaaehtoinen konserttimaksu (käteinen ja kortti käy), tervetuloa!

Metsän viisaus – musiikki- ja tarinavaellus Sipoonkorvessa

Metsän viisaus on Sipoonkorpeen sijoittuva elämyksellinen ja osallistava esitys lapsille ja perheille. Sen punaisena lankana ovat puiden tarinat. Esityksen aikana kuljetaan yhdessä metsäpoluilla, havainnoidaan metsän ääniä ja tunnelmia, kuullaan lauluja ja tarinoita sekä pohditaan ihmisen ja luonnon suhdetta. Varauduthan säänmukaisilla, retkelle sopivilla vaatteilla ja kengillä.
Oppaina ja esiintymässä Eppel&Peppel ystävineen:
Juulia Salonen, laulu, puhaltimet ja tarinankerronta
Kirsi Ojala, laulu ja puhaltimet
Mira Törmälä, laulu ja haitari
Ellu Öhman, tarinankerronta
Tapahtuma järjestetään yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta huolehtien tapahtumien järjestämistä koskevien rajoitusten mukaisesti, turvaväleistä huolehtien ulkoilmassa. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana.
Eppel & Peppel -kuva: Kerttu Malinen
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaamospelit ry:n ja Eppel & Peppel-yhtyeen kanssa.
Tapahtumaa tukee Sipoon kaupunki.